Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökség

Biró Gergely

Elnök

Bíró Gergely - ISACA Budapest Chapter2000-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Gazdálkodási szakán. 2003-ban CISA, MCSE és CCNA képesítéseket szerezett. Szakmai előmenetele a KPMG Hungária Kft-nél kezdődött, ahol Audit területen könyvvizsgáló asszisztensként helyezkedett el még az egyetemi évek alatt. Majd ezt követően az Információs Kockázatmenedzsment osztály asszisztens menedzsereként információbiztonsági auditok, külső-belső betörési tesztek elvégzése volt a feladata. 2006 óta az ITSecure Kft. ügyvezetőjeként informatikai auditok és IT biztonsági projekteket vezet.

Bővebben: Biró Gergely

Horváth Pál

Alelnök, Tagság munkacsoport vezetője

Horváth Pál

Több mint 20 éve foglalkozom informatikával, végzettségem mérnök informatikus. Informatikai rendszer- és biztonságmenedzsment tapasztalattal rendelkezem, 8 éve biztonsági szakértői szakirányra specializálódtam. 10 évig dolgoztam pénzintézetnél Service Support, később Security Officer pozíciókban. Számos MNB auditban működtem közre.

 

Bővebben: Horváth Pál

Dellei László

 

Dellei László tapasztalt, tanúsított és nemzetközileg elismert szakértő. László a B.Sc. fokozatú informatikus mérnöki diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán, majd ezt követően az Executive MBA for IT fokozatát a Budapesti Metropolitan Egyetemen szerezte. 2009-től kezdődően CISA, CGEIT, CRISC, C|CISO, ITIL, ISO27LA és igazságügyi szakértői képesítéseket szerzett.

Bővebben: Dellei László

Dombora Sándor

Dombora Sándor M.Sc., tanársegéd és oktatás-nevelési igazgatóhelyettes az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Híradástechnika Intézetében.

1996-ban a Babes-Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karán szereztem egyetemi végzettséget Rendszerszervezőként, majd 1997-ben M.Sc. fokozatot Komplex Rendszerek Tervezése és Implementálása szakirányon.
A Biztonságtudományi Doktori Iskola Ph.D. hallgatójaként a szervezetek információbiztonsági irányítási rendszerit vizsgálom, azok működőképességét és működőképessé tételének követelményeit.

Bővebben: Dombora Sándor

Gélák Róbert

 Szakmai fejlődés és támogatás munkacsoport vezetője

Gélák Róbert

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán végeztem gazdasági informatikusként. Szakmai pályámat a KFKI Rendszerintegrációs Zrt-nél kezdtem, majd a T-Systems Magyarország Zrt. kötelékében folytattam IT biztonsági tanácsadóként. Munkám során átfogó IT biztonsági tanácsadói projektekben vettem részt, főként a vonatkozó szabályozó környezet kialakításában, auditokra történő felkészítésben, számos ügyfelünknél az ipari, pénzügyi, államigazgatási szektor területén. Jelentős tapasztalatot szereztem az ISO27000-es szabványcsalád alkalmazásával kapcsolatban, kockázatelemzési módszertanok területén, illetve BCM projektek során. Jelenleg a HungaroControl Zrt-nél dolgozom IT biztonsági szakértőként.

Bővebben: Gélák Róbert

Mészáros Norbert

Kincstárnok

Az Informatikai iparági végzettségemet tekintve Bankinformatikus diplomával rendelkezem, melyet a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Szakmai tapasztalataimat multinacionális és állami szervezeteknél betöltött pozíciók alapján szereztem meg. 2014-ben csatlakoztam az MNB Informatikai Bizottsági Főosztályához, ahol főként az IT és IT biztonsággal kapcsolatos szabályok véleményezéséért feleltem, melyben a bank különböző szervezeteinek támogatása IT biztonsági kérdésekben volt  a cél. Jelentős tapasztalatot szereztem IT projektekben történő részvétellel, amelyben a Bank IT biztonsági követelményeinek érvényesülése és ezek minőségbiztosítása volt a feladatom.

Bővebben: Mészáros Norbert

Rónaszéki Péter

Titkár

Rónaszéki Péter 20 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Bővebben: Rónaszéki Péter

Tarján Gábor

Minősítések munkacsoport vezetője

Tarján GáborSzakmai életrajz:

  • Szervező-vegyészmérnök - MSc (VE 1986)
  • Mérnök-közgazdász (BKE 1992)
  • MBA (BME 2000)
  • 25 év vezetési tanácsadás
  • 20 év tréneri, oktatói tapasztalat
  • 5 év cégvezetés
  • 13 év információbiztonság ( www.hetpecset.hu )
  • Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület alelnöke

 

Bővebben: Tarján Gábor

Viczián Pál

Kommunikáció és marketing munkacsoport vezetője

1995-ben programtervező-matematikusként végeztem a Szegedi Egyetemen. Pályámat az MNB-nél kezdtem. Ezt követően az Ericssonnál dolgoztam fejlesztőként és tesztelőként, később az Ericsson egyik programozási platformjának fejlesztését vezettem a cég stockholmi fejlesztési központjában.  Mindemellett az Essnet és a Scientific Games által szállított és üzemeltetett nemzeti lottó és sportfogadási rendszerek fejlesztésében vettem részt fejlesztőként majd vezető tesztelőként, ausztrál, német és izraeli projektekben.

Bővebben: Viczián Pál

Zengő Andrea

Program munkacsoport vezetője

Több, mint 30 éve foglalkozom informatikával, és legalább 15 éve az információ biztonság is csatlakozott hozzá. Programozóként és rendszerszervezőként kezdtem, majd kis kitérő után 17 évet a tranzakciófeldolgozók világában töltöttem a PCI DSS és hasonló megfelelőségek által szabályozott környezetben, 6 évig mint információbiztonsági vezető. Három diplomám – egy informatikai, egy közgazdász és egy menedzsment irányultságú segít sokoldalúan látni és támogatni ezt a szerteágazó területet. Rendelkezem számos információbiztonsági minősítéssel és nem hagytam fel továbbiak megszerzésének az ötletével. Az ISACA elnökségi tagság mellett a WITSEC elnökeként és az ISC2 elnökségi tagjaként is igyekszem a szakmát támogatni. Jelenleg a támogatói oldalon dolgozom, egy tanácsadói részleget vezetve.