Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ISACA Budapest Chapter - Pozíciók

2016. február 05., péntek 00:03

Az ISACA Budapest Chapterben betölthető poziciók:

 

Elnök (President):

Az egyesület képviselete, az elnökség kétéves működésének megszervezése (koordinálja az elérendő célok megtervezését, figyelemmel kíséri és biztosítja a megvalósulásukat), az elnökségi ülések levezetése, az elnökségi döntések végrehajtásának menedzselése, éves közgyűlések előkészítése.

 

Alelnök (Vice President):

Az elnök helyettesítése, részvétel az elnökségi üléseken, éves beszámolók összeállítása, kapcsolattartás a hazai és nemzetközi szervezetekkel.

 

Kincstárnok (Treasurer):

Kapcsolattartás a könyvelővel, rendelkezés az Egyesületi számla felett (bejövő számlákat és költségelszámolásokat határidőre történő kifizetése, a kimenő számlák kiegyenlítésének figyelemmel kísérése), éves pénzügyi terv készítése, havi pénzügyi beszámolók elkészítése, az Egyesület likvid pénzügyi helyzetének biztosítása, a könyveléshez szükséges dokumentumok gyűjtése és eljuttatása a könyvelőhöz, számlázás menedzselése, éves pénzügyi beszámolók elkészítése, adóbevallás.

 

Titkár (Secretary):

Az elnökségi ülések előkészítése, emlékeztetőinek elkészítése, az Egyesületi dokumentumok tárolása és karbantartása (papír és elektronikus egyaránt), részvétel az éves beszámolók előkészítésében.

 

Program munkacsoport vezetője (Director, Programs):

Az oktatások és második szerdai előadások menedzselése, éves oktatási terv készítése, oktatási szerződések előkészítése (együttműködési, CPE stb.), oktatások értékelő lapjainak kiértékelése, az Egyesület által kiadandó CPE pont nyilvántartás vezetése. Megtervezi a munkacsoport éves tevékenységét, és annak költségvetését, együttműködik a Kommunikáció és marketing munkacsoport vezetőjével az egyes programok és események promótálásával kapcsolatban.

 

Éves konferencia koordinátora (Annual Conference Coordinator):

Koordinálja az éves ISACA konferencia szervezését.

 

Havi konferenciák koordinátora (Monthly Conference Coordinator):

Koordinálja a havi ISACA konferenciák szervezését.

 

Szemináriumok, workshopok koordinátora (Special Seminars, Workshops Coordinator):

A második szerdai előadások menedzselése, egyéb szemináriumok, workshopok szervezésének koordinációja

 

Társadalmi események koordinátora (Social Evenets Coordinator):

Társadalmi események szervezése, kapcsolódó szponzoráció menedzselése.

 

Tagság munkacsoport vezetője (Director, Membership):

A tagsággal kapcsolatos kérdések megválaszolása, a tagság értesítése a tagsággal kapcsolatos változásokról, a tagság számának növelése érdekében szükséges marketing feladatok irányítása, koordinálja az éves tagsági státusz megújítását, havonta beszámol a tagsági létszámának alakulásáról.

 

Tagságért felelős koordinátor (Membership Statistics & Analysis Coordinator):

Havi statisztikák készítése az új és megszűnő tagságok tekintetében, tagság megújítás koordinálása.

 

Önkéntesek koordinátora (Volunteer Coordinator):

Kapcsolattartás az önkéntesekkel, önkéntes munkák megszervezése.

 

Új belépők, új tagságok koordinátora (Newcomers and Post Membership Coordinator):

Megszervezi az új tagok integrálását az egyesület életébe, induló információs csomagot állít össze az új belépők részére, felveszi a kapcsolatot az új tagokkal.

 

Kommunikáció és marketing munkacsoport vezetője (Director, PR & Marketing):

Éves marketing tervet készít és menedzseli azt, koordinálja a marketing feladatokat a szakterületi felelősökkel (pl. szakmai címek promotálása, konferencia hirdetése), kapcsolatot tart a sajtóval: megszervezi a szükséges sajtótájékoztatókat, sajtóközleményeket készít (pl. konferencia és információbiztonsági felmérés kapcsán).

 

Webes tartalom, közösségi média, email koordinátor (Web Content, Social Media, E-mail Coordinator):

A honlap menedzselése, kapcsolattartás a honlap karbantartásra szerződött szolgáltatóval, részére feladatok allokálása, a szolgáltató után második eszkalációs szint biztosítása, a honlap szerződés karbantartása, közösségi média megjelenések koordinálása (Facebook, Twitter, LinkedIn, stb.), email kommunikáció menedzselése.

 

Hírlevél koordinátor (Newsletter Coordinator):

Szervezi a hírleveleket és a honlap témák kiosztását és karbantartását.

 

Kommunikációért felelős koordinátor (Publications Coordinator):

Az egyesület publikációinak megszervezése, a tagok által írt cikkek ellenőrzése, azok előkészítése a honlapon vagy közösségi médiában történő publikációra.

 

Marketing koordinátor (Marketing Coordinator):

Marketing feladatok végrehajtásának koordinálása az elfogadott éves marketing terv alapján.

 

Szakmai fejlődés és támogatás munkacsoport vezetője (Director, Outreach & Professional Development):

Bemutatja és képviseli az egyesületet a releváns külső szervezetek felé (oktatási intézmények, kormányzati szervek, szakmai szervezetek), felkutatja az együttműködési lehetőségeket és koordinálja azok megvalósítását.

 

Egyetemi kapcsolattartó koordinátor (Academic Relationship Coordinator):

Az egyetemi és főiskolai kapcsolatok erősítésére vonatkozó tervet készít és menedzseli azt (diák és tanár célközönségnek egyaránt). Rendszeresen konzultál az Academic Advocate szerepet betöltő tagokkal, látogatja az egyetemeket, és tájékoztatja az ISACA tevékenységéről, támogatja és nyomon követi az ISACA által támogatott területeken folytatott oktatási tevékenységeket. Prezentációt készít az ISACA által az egyetemeknek és egyetemistáknak nyújtott lehetőségekről és támogatásról, támogatja a diák tagok számának növelését.

 

Kormányzati és törvényhozási képviseletek koordinátora (Government & Regulatory Advocacy (GRA) Coordinator):

Bemutatja és képviseli az egyesületet a releváns kormányzati és törvényhozási képviseletek felé, tartja a kapcsolatot azok képviselőivel. Felkutatja az együttműködési lehetőségeket és koordinálja azok megvalósítását.

 

Szakmai kapcsolattartás, és kutatási felelős (Cooperation and Research Coordinator):

Tartja a kapcsolatot a releváns szakmai szervezetekkel, felkutatja és koordinálja a potenciális kutatási lehetőségeket. Koordinálja az Információbiztonsági Felmérés elkészítését, gondoskodik róla, hogy az ISACA kutatási eredményei eljussanak a tagsághoz.

 

Szakmai nagykövet (Young Professional Ambassador):

Promotálja az YP-specifikus eseményeket, felméri a fiatal szakemberek igényeit, programokat szervez, kialakítja a mentorálási rendszert.

 

Minősítések munkacsoport vezetője (Director, Certifications):

A Minősítések munkacsoport felkészító kurzusokat szervez az ISACA minősítő vizsgáira, illetve COBIT oktatási tevékenységeket végez. A munkacsoport vezetője összefogja a fenti tevékenységeket, biztosítja, hogy azok a tervezett költség és időkeretbe beleférjenek. Kezeli a kurzusok végrehajtásához szükséges szerződéseket.

 

CISA/CISM/CGEIT/CRISC koordinátor (CISA/CISM/CGEIT/CRISC Coordinator):

Vizsga felkészítő képzések és vizsga menedzselése (felkészítő tanfolyamok szervezése, vizsga jelentkezés kezelése).

 

CSX koordinátor (CSX Coordinator):

A CSX minősítésekkell kapcsolatos vizsga felkészítő képzések és vizsga menedzselése (felkészítő tanfolyamok szervezése, megtartása, vizsga jelentkezés kezelése).

 

CobiT koordinátor (CobiT Coordinator):

Koordinálja a CobiT-tal kapcsolatos tevékenységeket.

Megjelent: 2303 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. február 05., péntek 00:11
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned