Disclaimer

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről és a jelentkezési feltételekről


Az ISACA Magyarországi Egyesület számára kiemelt fontosságú cél az ISACA látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Az ISACA Magyarországi Egyesület elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. Az ISACA Magyarországi Egyesület a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A Szabályzat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre;
  • Az Online Privacy Alliance ajánlásai: http://www.privacyalliance.org/
  • AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE

 

Jelentkezési feltételek

A regisztráció elküldésével kötelezem magam, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részemre megküldött konferencia díjat tartalmazó számlát a megadott határidőig kiegyenlítem. Tudomásul vesszem, hogy a részvétel lemondására 2018. június 1-ig kerülhet sor, írásos formában a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 2018. június15-e után a részvételi szándék nem mondható le, a jelentkező a teljes részvételi díjat köteles kiegyenlíteni.

Az esemény legfrissebb információit, valamint a programot megtalálja a konferencia weboldalán. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Az ISACA a jelentkezők adatait a számviteli szabályoknak megfelelés célból 8 évig őrzi meg, mely idő lejártát követően automatikusan törli.

Az adatkezelésért felelős személy: Biró Gergely

Go to top